top of page

Våra upplevelser

DSC07818.jpg
DSC04935.jpg
Sup.jpeg
DSC08147.jpg

Seahawk Expedition K2 är en av marknadens populäraste dubbelkajaker. Det första du lägger märke till är kajakens design med eleganta linjer i modern Svensk tappning. Kajaken är designad med bredaste punkt bakom sittbrunnen för bekvämare paddelföring, bättre medsjöegenskaper och ökad snabbhet genom längre laminera vattenströmning mot skrovet. Du kommer att bli överraskad av hur lätt du hanterar kajaken i besvärliga sjöförhållanden samt hur hög fart du är kapabel till att hålla.

Kajaken har en hög sittkomfort med en rymlig justerbar sits, justerbart ryggstöd och justerbara benstöd. Tillsammans med den enkelt justerbara fotreglaget för att alla personer kan sitta bekvämt under långa paddelpass. Med två personers paddelkraft gör dubbelkajaker att vi tar oss fram lättare med mindre ansträngning, och den extra stabiliteten är utmärkt för tuffa förhållanden och nybörjarpaddlare. 

 

Seahawk Expedition K2 är även mångsidig och gör det möjligt att även paddla själv i från den bakre sittbrunnen där roderpedalerna sitter.  Den här kajaken öppnar många dörrar. Paddla med en vän eller ta med dig barnen! 

Upplev Åland från dess vackraste sida - vattnet. Njut av en härlig paddlingstur i natursköna omgivningar. Genom att hyra SUP bräda har du total frihet på vattnet, skräddarsy ditt äventyr själv.

Ta en paus från vardagen och hyr bastuflotte i Getaskärgård tillsammans med vänner, kunder eller medarbetare. På vår bastuflotte kan vi erbjuda ett avkopplande bastubad med fantastisk utsikt!

Bastuflotten är lämplig för upp till 10 personer. Bastun är inredd med en stor vedeldad Harvia spis och 2 generösa lavar för maximal komfort. Halva bastun är loungedel med sittgrupp och plats för ombyte och relax.

833-MyPost3.jpg
bottom of page